Joining Bits Shop

Black Hole Prism 2.1.11

Discussion in 'PrismCube Ruby BlackHole Images' started by Ev0, Jul 13, 2015.

  1. klmdz

    klmdz PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    hi all;
    my box when changing scrambled canal few time or go to xbmc and few time; system box damaged and i try update again and again, always damaged after booting freezz; i think my hdd have sector problem; any one help me plz;
  2. klmdz

    klmdz PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    hi all;the best version and stable for ***** ??? plz
  3. brahmi

    brahmi PrismCube Newbie

    Messages:
    9
    merci bh
  4. ado

    ado PrismCube Newbie

    Messages:
    2
    Hi is there a way to go back to official firmware ?
  5. hisham bachir

    hisham bachir PrismCube User

    Messages:
    100
    yes
    just flash back on top of blackhole
  6. Andrey79ua

    Andrey79ua PrismCube Newbie

    Messages:
    1
  7. mihaip

    mihaip PrismCube Newbie

    Messages:
    19
    If @Ev0 is stil alive ... :) ... just have a look on this ...

    http://imageshack.com/a/img923/5836/IO8aYq.jpg

    ... is a part of a document describing Linux RPi generation options !
    so ... in RPi Linux exists a NEON emulator .... this can revive Ruby !
    if somebody ... wants !
  8. toutou

    toutou PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    why there isnt a new image
  9. toutou

    toutou PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    blackhole team abondante prismcube
  10. toutou

    toutou PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    no black hole for prismcube.
  11. hisham bachir

    hisham bachir PrismCube User

    Messages:
    100
    if no new dev image from marysus, no BH image
  12. toutou

    toutou PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    why there is no new image from blackhole
  13. karvileo

    karvileo PrismCube Newbie

    Messages:
    1
    Have installed BlackHole-2.1.11 widget displays the weather yesterday.

    Attached Files:

  14. atm41

    atm41 PrismCube Newbie

    Messages:
    18
    any news..? i
    s it possible kodi uptade?
    thx
  15. t2009

    t2009 PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    No cos you got a piece of obsolete junk on your hands, and the manufactures couldn't care less. They're gone with your money mate. And they're not comin back. Loads of people here have been caught the same way.. looking for updates etc, nerver going to happen. Put the ruby in the bin and get yourself a minix u1. Loads of support for it and a top quality box to boot. At least they give a shit.
  16. Yasminandrio

    Yasminandrio PrismCube Newbie

    Messages:
    73
    T2009 the minix u1 is not a sat box with Xbox/kodi that's what the previous comment user wants a minix u1 is only a streaming box total different. Better advice would probably be a gigablue or really any e2 box
  17. t2009

    t2009 PrismCube Newbie

    Messages:
    4
    I know the minix is not an stb and I would totally agree with you that an enigma2 box would be a better choice, personally I would recommend a vu solo 2 as it runs kodi also. But atm49 was asking if it was possible to update xbmc/kodi on the prismcube ruby wasn't he?? And the simple answer is no. If he wants a good if not the single best box for kodi the the minix U1 is what I can fully recommend.
    Again bin the prismcube, its not being worked on by its developers anymore. Unless you want a redundant stb of course.
  18. Ukraine

    Ukraine PrismCube Newbie

    Messages:
    1
    Hi, Is there a solution to this problem?
  19. jose maria salazar

    jose maria salazar PrismCube Newbie

    Messages:
    1

Share This Page