Elmo ?

Discussion in 'Black Hole General' started by Dreamcatcher2007, Jan 3, 2015.

  1. Dreamcatcher2007

    Dreamcatcher2007 PrismCube Newbie

    Messages:
    54
    Hello all,

    Is it possible to change the name of the network ? i have 2 boxes and see them both as Elmo on my network, i would like to rename that, can i do that ? and if yes how :)

    Thanks mates
  2. schnuffy1de

    schnuffy1de PrismCube Newbie

    Messages:
    54
    Hi
    Try /etc/Hostname
  3. Dreamcatcher2007

    Dreamcatcher2007 PrismCube Newbie

    Messages:
    54
    Thanks Schnuffy1de that works.
  4. Dreamcatcher2007

    Dreamcatcher2007 PrismCube Newbie

    Messages:
    54
    Do you also know where to chance network name ?
  5. Dreamcatcher2007

    Dreamcatcher2007 PrismCube Newbie

    Messages:
    54
    Already found it, it's in etc\samba\smb.conf so if anyone need it !
    angelofsky1980 likes this.

Share This Page